Familie opstelling

Wat is een Tafelopstelling?

Binnen het Systemisch Werk waar Bert Hellinger één van de grondleggers van is, is Familie Opstelling een krachtige tool om trauma’s zichtbaar en voelbaar te maken.

In een 1-op-1 sessie met een tafelopstelling wordt al snel duidelijk wat de impact op je leven is met de familie waar je vandaan komt. Vaak beseffen we niet hoeveel lading we in ons huidige leven meenemen afkomstig van onze ouders, grootouders, en onze voorouders.

Sinds afgelopen voorjaar werk ik met de tafelopstellingen. Er gebeurt iets magisch wanneer je het veld instapt en de poppetjes hun plek krijgen. De patronen worden duidelijk en kom je snel tot de kern wat er speelt.

‘Het beeld dat heelt’, is een passende en mooie quote die ik tijdens de opleiding meekreeg.

Een tafelopstelling is helpend en helend als je het lastig vindt om helder te krijgen waarom je bepaalde angsten met je meedraagt, een intense woede voelt die je niet kunt plaatsen, of een diep en pijnlijk gevoel van verdriet ervaart. Vaak vallen de ontbrekende puzzelstukje op zijn plek en is er ruimte voor nieuwe inzichten. Daarnaast werkt een sessie nog enige tijd door in het helingsproces. Soms lijkt het iets vanuit de oppervlakte te raken en sijpelt het door in de diepere lagen van je systeem.

Welke thema’s spelen er momenteel in je leven?

Ben je benieuwd naar wat een tafelopstellingsessie voor jou helder en zichtbaar maakt?

De prijs van een tafelopstelling online is € 90,- (op locatie € 105,-)

Ik kijk er naar uit om samen met je mee te kijken!

Lieve groet, Jessica

Wanneer je je afspraak moet afzeggen, doe dit uiterlijk 48 uur van te voren. Stuur een mail, bel of app me tijdig. Om te voorkomen dat er onnodig kosten in rekening worden gebracht.

Op de hoogte blijven?

Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.