Waar je Hart voor Open Staat

Waar je Hart voor Open Staat

Is er iets wat jou in deze periode diep raakt?
Dat je helemaal aanvoelt: Dít wil ik nu doen.
Dat je ook merkt: Ojee, dit is wel heel oncomfortabel.
En toch wil je er voor gaan?

Ik help jou bij het ont-dekken waar je hart voor open staat.

Als je er klaar voor bent om een project, idee, verlangen waar je hart ligt in de wereld te gaan zetten, dan kijk ik graag met je mee hoe je jouw moedigheid hierbij goed kunt gebruiken. In een traject van 7 sessies ondersteun ik je graag bij dit proces, waarbij je weer contact maakt met je innerlijke wijsheid, de kracht en moed om te gaan vanuit een diep vertrouwen en weten.

In essentie heb je zin hebt in iets nieuws, en sta je stevig in het neerzetten van je idee, project, verlangen. Dat je met vertrouwen stappen zet vanuit jouw waarde. De moedigheid pakt om jezelf in beweging te zetten met open hart en dát doet wat zich in jou van nature ontvouwt.

Inhoud: Thema’s die aan bod komen zijn Liefde, Moedigheid, Plezier, Avontuur, Vertrouwen, Expressie naar buiten. Je gaat stappen zetten, die passen bij jouw natuurlijke creatiekracht.

In de basis wat houdt het traject in:

  • We gaan samen helder maken adhv een diepte interview met welke focus en intentie je deze periode van ongeveer 3 maanden instapt, doorstapt en uit wil stappen.
  • We zien elkaar in 7 sessies 1-op-1 van ongeveer 1 uur á 1,5 uur (online en op locatie als ik in NL ben) in een periode van 90 dagen. Samen stemmen we af wanneer het beste past twv € 785,-
  • Tussen de sessies door ontvang je krachtige fysieke, stem en schrijfoefeningen om te doen, die je helpen in het proces waar je in zit.

Extra’s:

  • Er zijn maandelijkse online Masterclasses waarvoor je wordt uitgenodigd, waarbij je samenkomt met anderen die in een soortgelijk proces zitten als jij twv € 60,- (3 sessies)
  • Maandelijks op de zaterdagochtend kun je deelnemen aan de online Satsang Inside Wisdom twv € 60,- (3 sessies)
  • Op eigen tempo volg je stap-voor-stap de Workshop Jouw Verlangens in Zicht twv € 97,-
  • Gedurende het traject is er een open lijn beschikbaar en is er de gelegenheid om dagelijks te delen, te sparren, of uit te wisselen
  • Er zijn diverse live events op locatie die je met korting kunt bijwonen, kijk hier op de agenda.
  • Prijs van het traject is € 777,- (zakelijk tarief excl BTW), mogelijkheid om in termijnen te betalen.
ja, ik wil mijn hart openstellen!

Op jouw afstemming vanuit je hart!

GroetJess

0622726858 of jessica@insidewisdom.nl

Op de hoogte blijven?

Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.