Jaartraject Jouw Verlangens Waarmaken

Voel jij dat je meer in je waarde wil gaan staan? Dat je op een diepere laag een verandering met jezelf wil aangaan? Dat jouw creaties stromen vanuit vertrouwen, bedding en plezier?

Gedurende een jaar ga je spelen, aan de hand van je verlangens en doelen die helder worden, deze zijn afgestemd op jou zielsmissie, jouw natuurlijke ritme vanuit jouw eigen pad.

Wat gaat dit traject je brengen?

Je gaat meer voelen hoe het is om thuis te zijn in je lichaam. Te vertrouwen op de signalen van je lijf. Fysiek ga je voelen hoe het is om je lichaam meer te bewonen, vooral ook in die gebieden waar het kwetsbaar voelt.

Naast het licht ga je ook jouw donkere stukken aankijken, de rauwe rouwkost noem ik het. Dat deel wat je wellicht lange tijd hebt weggestopt. Het kan soms aanvoelen als een never-ending beerput, maar ik neem je aan de hand mee. Want hier zitten ook jouw mooiste schatten, die maken wie jij écht bent. De maskers ga je ontmaskeren.

Zo ontstaat er weer ruimte voor nieuwe visioenen, of misschien begin je die al te zien? Doordat je meer in tune bent met de natuur en je eigen ritme, voel je helder waar jouw vuur op aan gaat en dit brengt je in een natuurlijke creatieve flow.

Je gaat ervaren hoe het is om te spelen, omdat je dat doet waar je in je hart diepgeraakt wordt. Je gaat oude patronen onder de loep nemen en opnieuw bekijken of ze jou wel écht dienen op je nieuwe pad. Je hebt een duidelijke intentie, omdat je van binnenuit voelt wat je te doen staat en maakt essentiële keuzes voor jezelf (in je relatie, in je werk/je bedrijf) en pakt je verantwoordelijkheid. Vanuit plezier, nieuwsgierigheid én enthousiasme onderzoek je en ontdek je wat je te doen hebt hier in dit leven.

‘Als je écht iets wilt veranderen, dan vraagt dit om afstemming met jezelf in verbinding met de natuur’

Wat houdt het jaartraject ‘Jouw Verlangens Waarmaken’ in?

  • We zien elkaar het komende jaar gedurende 12 sessies 1-op-1 (van 1 á 1,5 uur, online en/of op locatie als ik in NL ben). Samen stemmen we af wanneer het beste voor je past twv € 1380,-
  • In de eerste sessie gaan we een diepte interview in, waarbij je helder hebt waar je wensen en verlangens over gaan (dit wordt opgenomen en kun je altijd als audio terugluisteren).
  • Optioneel een telefonisch consult van 2 uur met een helderziende coach twv €500,-
  • Op eigen tempo volg je stap-voor-stap de Workshop Jouw Verlangens in Zicht twv € 97,-
  • Tussen de sessies door ontvang je persoonlijk op jouw afgestemde opdrachten mee om in de praktijk te brengen.
  • En je ontvangt diversen fysieke, stem en schrijfoefeningen om te doen, die je helpen in het proces waar je in zit.
  • Maandelijks kun je online deelnemen aan de Online Satsangs Inside Wisdom (groepsessies) twv € 215,-
  • Elke maand organiseer ik Themasessies waarvoor je wordt uitgenodigd, waarbij je samenkomt (online/offline) met anderen die in een soortgelijk proces zitten als jij twv € 564,-
  • Prijs van het traject is € 2023,- (zakelijk tarief excl BTW), mogelijk om in meerdere termijnen te betalen.

Aanmelden of meer weten: mail naar jessica@insidewisdom.nl of 062272685

Ben je klaar voor een deep dive?

Ja, ik wil het dit Jaar Waarmaken!

Op Jouw Waardevolle Jaar!

Jessica Versluijs

Op de hoogte blijven?

Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.