Ervaringen

» Bekijk alle ervaringen van cliënten op mijn LinkedIn pagina. Of lees ze hieronder:

Jessica heeft me het afgelopen jaar begeleid in een proces dat voor mij heel spannend was, namelijk het opzeggen van mijn baan en het starten van mijn bedrijf. Hier kwamen veel angsten bij kijken, en onder begeleiding van Jessica leerde ik deze angsten aan te kijken zodat ze steeds wat minder intens werden. Tegelijkertijd gaf ze het ook aan als ze merkte dat ik teveel bleef hangen in het verhaal, waardoor ik mezelf steeds sneller kon herpakken. Door het aankijken van mijn angsten merkte ik dat er steeds meer van mijn natuurlijke zachtheid terugkwam. Naast de maandelijke sessies gaf ze steeds aan dat ik haar altijd kon appen en mailen, het was voor mij enorm waardevol om te weten dat ik echt bij haar terecht kon.
Jessica is heel empatisch en voelt precies aan wat ik precies die sessie nodig had, wat aangeleerd gedrag is en wat echt bij mij hoort. Ze heeft ook erg veel humor, waardoor we op een speelse manier om konden gaan met thema´s als angst. Ik raad het echt aan om een jaartraject te volgen, omdat er dan echt genoeg ruimte is om de veranderingen te integreren.
Heel erg bedankt voor de aanmoediging en steun altijd. Ik heb echt enorm veel aan jouw adviezen en visie. Je bent een geweldig voorbeeld voor authentiek leven en 'quiet confidence'.

Steffi van Kessel
| 9 mei 2024

Door de vele sessies met Jessica is het vrije deel in mij, mijn innerlijke kind, weer vrij geworden. Ik kwam weer bij stukken van mezelf die diep begraven lagen onder trauma en pijn.

Lekker hard racen, op avontuur in een zeilboot de wereld over en mijn zenuwstelsel kon zich langzaam weer ontspannen, zoals je dat kan voelen in een warm bad.

Jessica biedt veiligheid en warmte, waardoor je alle stukken van jezelf kunt dragen in haar bijzijn. Daarbij is ze op een prettige manier scherp op zuiver gedrag, waardoor je ook uitgedaagd wordt en echt groeit.

In de jaren dat wij samenwerken is mijn bewustzijn enorm gegroeid en sta ik steeds vrijer en vol liefde in het leven. ?

Merel Dekker
| 11 juli 2023

Jessica brengt mij op een speelse en zuivere manier in beweging. Ik zette het afgelopen jaar een aantal spannende, grote stappen en zij heeft mij geholpen mijn angsten aan te kijken en te doorvoelen. Een sessie met Jessica brengt altijd veel waardevolle inzichten, ze heeft veel kennis en ervaring en geeft ook veel praktische tips. Ze voelt goed aan wat op elk moment nodig is en creëert zowel online als offline een veilige space waarin alles gedeeld en gezien mag worden. Jessica houdt een eerlijke en zuivere spiegel voor die soms pijnlijk en altijd helpend is. Ik ben dankbaar dat zij even meewandelt op mijn pad.

Lynn Buiter
| 13 april 2023

In tegenstelling tot de psychologische hulp die ik tot dusver heb gehad draait het bij Jessica echt om de kern, wie ik ben. Met dat als uitgangspunt werk je aan jezelf om meer vanuit je lijf te doen in plaats van in je hoofd, Ook buiten de consults om kun je appen of mailen met Jessica, heel fijn communiceren en samenwerken!

Jelle Knol
| 7 december 2022

Wat ben ik blij dat ik mezelf een jaartraject bij Jessica heb gegund. Ik was toe aan een volgende stap in mn persoonlijke ontwikkeling. En zo kwam ik bij Jessica terecht: zelfde naam, zelfde leeftijd, dat was een bijzondere match. Ik heb me laten verrassen door wat er ontstond. Jessica voelt veilig en vertrouwd en is iemand bij wie ik helemaal mezelf kan zijn. Ook mijn minder mooie kanten kregen ruimte en mocht ik met compassie bekijken. Ik ben als mens gegroeid door de spiegels die Jessica me vanuit liefde voorhield.

Jessica Uljee
| Owner Levenskracht!

Jessica heeft mij op een speelse en luchtige wijze laten zien hoe belangrijk het is om weer te voelen en daar bij stil te staan. Door haar grapjes, open en interessante vragen en het delen over wat zij dacht en voelde, hadden we gesprekken van mens tot mens. Dit stelde mij heel erg op mijn gemak. Jessica laat op een heel empathische manier zien hoe mooi het leven is!

Passie van Beusekom
| Student

I have had the pleasure to be guided by the warm energy of Jessica. Since our sessions my daily mantra is 'What was was, What is is, Embrace it with love' Thank you Jessica

Edward Tchai
| Owner at Moedhart Gallery

Jessica is een professionele coach die op haar eigen unieke en zuivere wijze haar kennis en kunde combineert. Zij is oprecht, doortastend, enthousiast en bovenal intuïtief sterk. In het moment voelt zij enorm goed aan naar welke stukken van jezelf je mag kijken.
De sessies met Jessica hebben mij enorm geholpen om weer “los” te komen. Verder kan ik de theoretische en praktische tools die ik heb meegekregen heel goed blijvend toepassen in het dagelijks leven. En is het fijn me weer te mogen herinneren dat ik mag blijven spelen in het leven.

Ninon Lijong
| Artist

Jessica heeft een blijvende verandering in mijn leven gebracht. Waar ik haar steeds weer opnieuw dankbaar voor ben. Als ondernemer sprak het mij enorm aan - en vind ik het nog steeds heel fijn- dat Jessica de zakelijke wereld begrijpt, de taal spreekt en de dynamiek herkent. Daarmee was de stap naar persoonlijke ontwikkeling beter te overzien. Ik wilde leren hoe te werken in de 2e of 3e versnelling. En ik wist alleen hoe het was in de 7e. Voelen, emoties (h)erkennen, uit het hoofd in het hart, grenzen zien, genieten, mindful door het leven gaan... en nog veel meer thema's die ik met en bij Jessica heb onderzocht. Ik beveel Jessica met regelmaat aan mijn (zakelijke) relaties aan en heb haar ook een aantal samenwerkingen aangedragen. En al deze initiatieven heeft Jessica met al haar mooie energie tot een groot succes gebracht. Ik ben er trots op en blij mee om Jessica in mijn leven te mogen verwelkomen. Er is een verbinding ontstaan die wat mij betreft onuitwisbaar is.

Kirsten Goes
| Chief Visionary Officer - TwoBirds Company

Niet in waarde uit te drukken. Zo bevrijdend, inzicht brengend en fijn.
In mijn beleving ging veel in mijn leven goed, ik creëerde de laatste jaren een gezond leven met welvaart en geluksgevoel. Maar ik voelde dat er iets aan de kaak gesteld moest worden, ik wist alleen niet wat en hoe...
Oneindig dankbaar ben ik dat Jessica op magische wijze op mijn pad kwam. Na korte tijd kreeg ik inzicht in bepaalde redenen van mijn gedrag en emoties. Inzicht in patronen die mij dwars zitten, de gevolgen hiervan in mijn leven zijn verregaand en niet in waarde uit te drukken. Ik accepteer en begrijp mezelf beter en daardoor anderen. Ik kan beter beoordelen of de relaties en dynamieken die ik aanga zuiver zijn en bij mij passen. Ik zou Jessica aan iedereen aanbevelen.

Judah van Wees
| Field Marketing Manager

Ik heb een sessie in Amsterdam gedaan bij Jessica en kan haar diensten ten zeerste iedereen aanraden. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten omdat ik niet specifiek naar hulp zocht, want het gaat goed in mijn leven. Tijdens de sessie kwam ik er achter dat er onderhuids altijd iets speelt waar ik niet bewust van ben. Wat ik fijn vond is de begeleiding tijdens een meditatiesessie wat we deden. Ik stond daar ook open voor, want ik wist pas achteraf dat we aan het mediteren waren. Die ervaring is mij bijgebleven en ik zei tegen haar dat ik eindelijk de woorden begreep van ‘Eckhart Tolle’. Jessica is rijk aan tools om je geestelijk en mentaal verder te helpen, waar je ook mee zit.. of niet mee zit. Er hoeft niks. We hebben een gesprek en dan komt er wat bovendrijven waar we dieper op in kunnen gaan. Ze helpt je verder te groeien en geeft je echt een dieper bewustzijn mee. Ik had zo’n persoonlijke begeleiding nooit eerder gedaan en kan het ten zeerste aanraden voor ieder die daar ook over twijfelt om daar aan te beginnen. Zelfs haar smaken thee die ze schenkt in de praktijk hebben verhaal wat ook mijn ervaring heeft bijgedragen. Mij geeft haar sessie een helend effect en dat vind ik wel bijzonder voor een ‘koppig, ik doe het allemaal zelf wel’ persoon. Dus ik plan graag nog een sessie Jessica!

Armando Ello
| Fotograaf & Videograaf

Tijdens mijn traject met Jessica heb ik zoveel nieuwe en oude kanten van mezelf (her)ontdekt. Ik heb geleerd waar mijn vuur harder van gaat branden en inplaats van bang te zijn voor de vlammen ben ik er steviger door gaan staan. Ook relaties met vrienden, familie en geliefden zijn zoveel meer helder, zuiver en liefdevol nu ik mij beter kan uitspreken.
Jessica heeft mij op een hele verbonden en veilige manier mijn pijn en verdriet laten aankijken waardoor ik daarna vanuit liefde weer verder mijn pad op kon gaan. Het is alsof mijn wereld open is gegaan.

Yldou van Dijk
| 27 december 2023

Bij Jessica op de bank liggen is er niet bij. In tijd, beweging en klanken rolt een sessie bij Jessica langs de verschillende onderdelen van de mogelijkheden van ontspanning, kijken naar je eigen stresspunten en wat ermee te doen. Een enerverende reis door je eigen leven en de ruimte waarin je je beweegt. Jessica leest de ander en duidt op zachte, doch duidelijk wijze wat ze ziet en geeft aanleidingen om daar mee te gaan werken. Ik ben blij met de ervaring die ik bij haar heb opgedaan.

Marieke de Hoop
| Papiermakerij de Hoop

Jessica kwam een paar maanden geleden op mijn pad, op aanbeveling van een zakelijke relatie en zonder direct te weten wat ik bij haar kon gaan leren, heb ik contact met Jessica gezocht. Ontzettend blij en dankbaar ben ik dat ik haar ontmoet heb. Ze heeft me geleerd om meer naar mijn eigen lichaam te luisteren, om meer stil te staan bij mezelf. Daarnaast ook om meer te durven vertrouwen op mijn lichaam en wat het aangeeft. Ze heeft een vorm van rust gebracht en me vertrouwen gegeven dat het goed is zoals het is. Mijn lichamelijke klachten die ik had, zijn rustig en dat is heerlijk. En ondanks dat het ietwat zweverig klinkt, heb ik het als aards ervaren. Door de sessies sta ik juist meer met beide benen op de grond en vind ik meer kracht in mezelf. Heel veel dank voor hetgeen je me gegeven hebt!

Mariska Jagt
| Interior/Product Designer

Jessica heeft mij geholpen in een periode dat ik veel ballen in de lucht moest houden en last had van slaapproblemen. Van haar heb ik geleerd dat ik grenzen kan stellen vanuit zachtheid, communicatie kan verbeteren vanuit kwetsbaarheid en om te staan voor wat ik belangrijk vindt. Het bijzondere van de aanpak van Jessica is dat ze weinig informatie nodig heeft om precies naar boven te halen wat voor jou het meest van belang is. De kracht van haar behandeling zit in de ervaring.

Mimia Sewnandan
| HR Manager

Jessica heeft mij enorm geholpen in een stressvolle tijd waarin ik hoge prestaties moest leveren: De tijd dat ik mijn bedrijf aan het opzetten was en we thuis in de tropenjaren zaten van een jong gezin
Ik heb veel ervaring met wat je met je lichaamskracht kan doen door o.a. aikido en shiatsu. Maar het moment dat ik dit mee maakte wist ik dat dit zeer bijzonder en krachtig was. Het mooiste: je leert zelf je stress te ontladen, kracht op te roepen etc. zonder afhankelijk te worden van sessies.
Zonder Jessica had ik niet zo kunnen genieten van mijn jonge gezin en het succes gehad met mijn bedrijf als dat ik nu heb gedaan.

Peter Clausman
| Innovation & change leadership expert - Keynote speaker - Founder School of Mavericks

The Sessions I had with Jessica really changed my life, and I am thankful for that. I warmly recommend her as a practitioner with a lot of empathy, attention, calmness and a very warm and open energy.

Jochen Stechmann
| Freelance Performer, Choreographer, Dramaturge

Jessica heeft me mijn lijf teruggegeven. Door haar aanpak heb ik ervaren hoe zeer ik in mijn hoofd zit, hoe snel ik rationeel antwoord probeer te geven op de situaties waar ik mee te maken krijg. De Grinberg methode laat je ervaren dat je lichaam je al vanuit zichzelf allerlei signalen geeft over wat situaties met je doen. Dit was voor mij een openbaring.
Jessica weet op verfijnde wijze je dit ook te laten voelen. Ik was onder de indruk van de wijze waarop zij spanningen in je lijf herkent en er vervolgens mee aan de slag te gaan. Jessica is een warme persoon, die je daarbij ook weet te confronteren met je eigen gedachten.

Bas de Jong
| Programma manager

Jessica kon mijn lichaamstaal al op afstand lezen. Ze zag mijn ‘elevator pitch’ in een video die door een vriend van me werd getoond. Ze zag al snel enkele verbeterpunten om mezelf beter te presenteren.
Verbeterpunten waarbij ik mezelf minder zou verliezen door de overheersing van mijn rationele denken en hogere prestatiedrang. Sleutel woorden bij deze verbeterpunten zijn ‘meer in verbinding te staan met mijn eigen lijf’. Naar aanleiding van deze waarneming maakten we een afspraak.
Ze luisterde naar mijn verhaal, mijn missie en mijn persoonlijke doelen. We analyseerden samen de mijn ‘elevator pitch’-video. Voorts deden we samen een specifieke ademhalingsoefening. Deze oefening verhoogde mijn gevoelsniveau, waardoor ik beter in verbinding stond met mijn lijf.
Deze oefening is sinds die eerste sessie voor mijn een handvat, die ik tot de dag van vandaag dagelijks toepas, om op de eerste plaats de verbinding te zoeken met mezelf en op de tweede plaats met mijn klanten! Jessica gaf mij een instrument, waarmee ik op eigen kracht verder kan.
Het resultaat is dat mijn rationele denken nog overheerst, maar ik schiet niet meer in de prestatiedrang en dus uit mijn lijf. Als ik vanaf nu van mezelf moet presteren, ‘veranker’ het gevoel van in verbindingstaan met mezelf vanuit een gefundeerde basisgevoel. Het schept vertrouwen bij mezelf en bij mijn klanten, het maakt mij betrouwbaar, ik krijg zaken voor elkaar en het maakt mij meer succesvol!
De Grinberg methode die Jessica toepast heb ik aan mijn familieleden en vrienden aanbevolen, maar eigenlijk kan ik het aanbevelen aan iedereen.

Jair Eckmeyer
| Associate bij PlanMen

Working with Jessica, a Grinberg practitioner, was a truly moving experience. Over the course of 5 sessions, she supported me to focus each one on a concrete issue and a tangible - usually physical - way of addressing it. She "corrected" my tendency to be abstract and helped to channel my energy and feelings through breath and movement. The learnings were deep enough that I have incorporated much of what she taught me into my daily life, and I also look forward to working with her again in the future. I highly recommend working with Jessica to anyone interested in the Grinberg method. Thank you, Jessica!

Amanda Gigler
| Director of Philanthropic Partnerships and Communications at Mama Cash

Jessica is een betrokken, warme coach en ik heb het kennismakingsgesprek als zeer prettig ervaren. Ook al was het online, ze voelt veel aan en kon al snel tot diepere lagen komen. Van dit eerste gesprek heb ik geleerd mijn emoties beter te voelen, erbij stil te staan als eerste en te beslissen wat ik ermee doe. Mijn neiging is alles weg te stoppen, maar dat is niet nodig, ik mag het ervaren. En vervolgens besluiten of ik er een actie aan ga verbinden (mijn gevoel uitspreken, mijn grens aangeven etc) of dat het bewust ervaren al genoeg is. Kortom, zelfs in een eerste gesprek heb ik al heel veel geleerd en kan ik met dingen aan de slag.

Alise
| 27 maart 2022

Ik was niet bekend met de Grinberg Methode maar voelde me vooral aangesproken door Jessica's geweldige uitstraling; een bijzondere vrouw met hart voor haar klant en een passie voor haar vak. Een bron van empathie en een oog voor waar - letterllijk en figuurlijk - de pijnpunten zitten zodat je weer ruimte en rust vind in jezelf. Het is ook vooral een praktische en treffende aanpak, en Jessica deinst niet terug voor de uitdaging om tot de kern te komen. Hiervoor ben ik haar dankbaar en zou ik een Grinberg sessie met Jessica aan een ieder gunnen.

Esther van West
| Interior Design Professional

Jessica is een enorm warm, aardig en geinteresseerde vrouw. De therapie die ze gebruikt werkt voor mij heel goed, omdat het een verbinding legt tussen mentale en fysieke processen. Hierdoor wordt iets wat abstract is veel concreter en kan ik er beter mee omgaan. Ze heeft me enorm geholpen met bewustwording van bepaalde emoties, mijn 'standaard' reactiepatronen daarop en vooral hoe ik beter 'in het moment' kan zijn

Ruud Tol
| Consultant at Grip op finance

Ik was, tijdens een eerste kennismaking met Jessica bij een workshop, meteen gefascineerd door haar en de Grinberg Methode. Hier móest ik iets mee, dat wist ik zeker. Ik maakte een afspraak bij Jessica en boekte vervolgens een aantal sessies bij haar. Ik ervaarde de Grinberg methode als een manier om in zeer korte tijd belemmerende gedachtes en patronen weg te nemen door middel van het waarnemen van en omgaan met fysieke reacties op deze gedachtes. Jessica was hierbij mijn betrouwbare en kundige gids. Ik heb een aantal patronen in korte tijd doorbroken, en ervaarde de levensenergie en levenskracht die dit met zich meebracht. Ik kom zeker nog eens terug!

Jelske Hoogervorst
| Improvisation trainer at Echt Improviseren

Als ondernemer wil je in je kracht staan. Maar hoe doe je dit, hoe bepaal je de richting die bij jou past? In het tien-weken traject bij Jessica heb ik aandachtiger leren kijken naar de signalen van mijn lichaam. Wauw, wat een informatie! Door de inspirerende sessies maak ik zakelijke beslissingen niet alleen vanuit mijn hoofd maar vanuit mijn hart. Hierdoor kan ik veel beter koers bepalen én houden. Dat voelt goed!

Emmely van Mierlo
| fotografie professional | brengt bedrijven in beeld

Jessica is an attentive and responsive Grinberg practitioner, working with her enabled me to be more present in stressful situations and better equipped to deal with challenging people. Grinberg is a simple yet powerful method and Jessica is very experienced, you will be in good hands - highly recommended!

Richard Hsieh
| Head of Telecoms and Technology, Global Corporates at Lloyds Bank, Commercial Banking

Ik heb een hele mooie en waardevolle ervaring gehad bij Jessica. Het was mijn eerste kennismaking met de Grinberg methode en ik vind het een bijzondere methode die wérkt. Ik voel me meer in mijn kracht gezet, minder onzeker en in het algeheel meer ontspannen. Jessica raakte heel kundig oude vastzittende pijn aan en hielp me rustig door te ademen, te observeren, te voelen. En, nadien voelde het anders in mijn lijf en hoofd. Meer kalmte. Ook op langere termijn merk ik het effekt nog steeds. Ik ben daar heel dankbaar voor. Ik voelde me ontzettend op mijn gemak bij Jessica, hoe ze met humor en compassie naast je staat. Ik keek uit naar elke behandeling, als een soort van ontdekkingstocht. Ik kan je echt aanraden deze vorm van lichaamswerk te ervaren, voor mij een hele bijzondere ontdekking!

Floor Bruijn
| Yoga docente

Ik geef met veel plezier en ontspanning mijn lessen als docent in het onderwijs, toch besefte ik dat er altijd ruimte is voor verbetering. Jessica heeft me begeleid om nog krachtiger voor de klas te staan. Ik ben mij nu veel meer bewust en voel mij meer in mijn element bij het lesgeven.

Stephanie Reuzer
| Muziek docente

With Jessica, you learn how to breath and bring the oxygen where is most needed. It is then that you become aware, listen to all what your body has to say and use your inner energy to heal yourself. What a magic moment! Excellent method and dedication.

Piedad Alonso
| Learning Director

Ik heb twee trajecten gevolgd bij Jessica. Ik had fysieke klachten en na jaren zoeken en proberen kwam ik erachter dat deze pijn vooral voortkomt uit spanningen. Het is fijn dat er verder niets mis is met me maar om mezelf beter te ontspannen is nog niet zomaar gedaan. Ik heb eerder goede hulp gekregen, maar deze methode sprak mij aan omdat het ingaat op de reden waarom je gespannen wordt en je leert om dit vervolgens zelf los te laten.
Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen in de sessies met Jessica. Het werd me duidelijk wat bepaalde angsten en onzekerheden teweeg brachten in mijn lichaam. Ik voelde welke spieren ik aanspan als ik bang ben, als ik boos ben, als ik gefrustreerd ben. Ik heb geleerd dat dit niet hoeft vast te zitten in mijn lichaam en dat mijn hoofd en mijn lichaam sámen kunnen werken in plaats van dat mijn lichaam die emoties maar moet opvangen. Dan gaat het dus protesteren en krijg ik last van mijn nek, knieën, rug en buik.
Jessica gaat met veel zachtheid, stevigheid en ook humor in op wat je lijf te zeggen heeft. Ze weet razendsnel de gevoelige snaar te vinden en te raken. Voor mij heeft het opgeleverd dat ik me nu een stuk beter voel maar ook dat ik inzicht heb gekregen in wat ik zelf kan doen. Ik heb ook zin in projecten waar ik voorheen in blokkeerde omdat ik het zo spannend vond. Ik kan nu zelf verder met de oefeningen en mijn doel is dat ik geheel van mijn pijn afkom en samenwerk met mijn lichaam.
Jessica héél erg bedankt hiervoor en ook ontzettend bedankt voor de extra's die je me hebt gegeven, gewoon omdat je het nodig vond.

Floor Wittink
| Saxophone performing artist, owner de Saxschool

Jessica is 1 van die mensen die je graag vaker om je heen zou willen hebben. Ze is als begeleider doortastend en doelgericht. Ze heeft een zeer grote interesse voor de mens, en geeft mooie handreikingen om de verbinding tussen lichaam en geest te omarmen. Echt een feest om naar haar toe te gaan.

Mathilde Kester
| Patternmaker and Fitspecialist on freelance base

Weg twijfelaar, ik kan kiezen! Op basis van het vertrouwen in/op mijn eigen gevoel, kan ik nu snel en makkelijk keuzes maken. Ik laat me minder leiden door alle gevoelens van de mensen om me heen, maar kan beter ‘intunen’ wat puur mijn gevoel. Is. Dit heeft een positieve uitwerking op mijn zwakke plek, mijn buik (darmen).
Buiten dat deze 4 sessie mij meer duidelijkheid en richting hebben gegeven, was het heel fijn. De aanraking, het luisteren, de rust, echt een cadeautje voor jezelf!

Anna Scott Miller
| Yoga docente

Ik ben heel dankbaar hoeveel bewustzijn ik heb gekregen op mijn fysieke neigingen en sensaties. Als reactie op dingen die gebeuren en ik dan doe. Ik zie hoeveel pijn ik eigenlijk vast hou door het te willen negeren. Dit bewustzijn neem ik mee in het dagelijks leven. En pas ik toe, zodra ik het bemerk. Heel fijn en dat geeft een hoop helderheid, zachtheid en stevigte. En ruimte om het anders te doen. Dankjewel!

Kim Oostveen
| coach-trainer-mediator by My Tree House

Jessica is a remarkable coach. Regardless of my emotional, mental and physical state I was in, I was always welcome in her practice and left stronger and more centered. Jessica's care goes beyond the coaching session and body-work. She gave me little exercises to continue stay in the power and confidence I had gained and followed up with me regularly. I was and still am really touched by her genuine care and warmth she radiates.

Cara Kosack
| Leader Diagnostic Network

Jessica is in staat door middel van de Grinberg Methode je bewust te maken van blokkades in het lichaam die gecreëerd zijn door emoties. Ze helpt je om de blokkades/emoties op te merken, te erkennen, en hiermee aan de slag te gaan. Met de nodige dosis humor en haar open, lieve en oprechte persoonlijkheid ben je snel op je gemak en heb je even de tijd om echt naar je lichaam te luisteren. Met andere woorden, Jessica is een cadeautje voor jezelf!

Sanne Zwiers
| 35 jaar

Jessica heb ik tijdens een ondernemerscursus leren kennen. Haar rustige persoonlijkheid en oprechte interesse spraken mij direct aan. In mijn zoektocht naar betere sportprestaties heeft ze mij laten kennismaken met de Grinberg Methode. Middels een aangename massage en oefeningen ontdekte ik dat mijn lichaam veel meer kan. Zelfs maanden later geniet ik nog steeds van de effecten hiervan.

Eleonora Grinsven
| Change leader accounting

De sessies van Jessica hebben enorm katalyserend gewerkt voor mijn ontwikkelingsproces. Jessica sluit goed aan op je situatie en vraag. Door de manier waarop zij haar eigen persoonlijkheid en ervaringen inzet en dienstbaar maakt aan jouw proces, bereik je samen met haar mooie resultaten. Lichaam en geest komen bijeen en maken de weg zichtbaar naar verder te maken stappen in je leven.

Desirée Broeders
| KLEUR, praktijk voor coaching en therapie

Het lichaam als spiegel van hoe je problemen te lijf gaat in de buitenwereld spreekt mij erg aan. Door te begrijpen hoe je met je lichaam omgaat krijg je ook beter vat op hoe je met je levensissues omgaat. Jessica's sessies zijn meestal geen ontspannende massages, maar porren op de pijnlijke plekken, waardoor er van alles naar boven komt elders in je lijf. Ergens had ik verwacht dat er misschien heftige emoties zouden bovenkomen die lang verborgen waren. Maar dat was niet het geval. Het was uiteindelijk meer een soort wakker maken van de gids in mij. Jessica heeft mijn lichaam succesvol in een gidsende modus kunnen zetten om mezelf ideeën te geven hoe ik mijn levensissues moet aanpakken.

Een van de mooiste dingen vind ik dan ook dat Jessica me niet direct concrete inzichten heeft gegeven, maar wel indirect via mijn lichaam en de juiste vragen stellen. Nergens vulde ze in, of gaf ze suggesties. Ik heb het gevoel dat ik door de therapie al mijn eigen antwoorden heb gegeven aan mezelf. Dat was heel krachtig.

Wat ook HEEL ERG FIJN was, dat Jessica en haar praktijk een hele down to earth vibe hebben, zonder spirituele bla-bla, mandala's of chakra's. Dat was precies goed en werd op geen enkel moment ongeloofwaardig of irritant.

Ik voelde met Jessica een fijne, vriendin/coach-achtige vibe. Heel warm en welkom, alsof we elkaar al lang kennen. Geen titels of doktersjassen die afstand scheppen, maar wel deskundigheid. Ze weet waarmee ze bezig is. En ook al doet ze dat heel intuïtief, ik voelde me in professionele handen.

Jessica, ik kan je niet genoeg bedanken voor alle aandacht die je me hebt gegeven en alle inzichten. Deze therapie is een heel leerzaam inkijkje in mijn leven geweest vanuit een fysieke invalshoek. Bedankt!

Klazien Schaap
| Singles Coach at Love Hacks

Voelen & Voelen, zo heb ik de vier sessies ervaren. Voelen hoe je lichaam reageert op doortastende vragen van Jessica. Waar gaat het vastzitten en wat wil je lichaam eigenlijk doen in plaats van het vastzetten? Ik heb meerdere lichaamstherapieën geprobeerd, en de Grinberg methode spreekt mij erg aan omdat Jessica via emoties de essentiële plekken in het lichaam aanraakt. Jessica's openheid en lichte energie maakt dat je je meteen vertrouwd en gezien voelt. Ook merk je haar betrokkenheid buiten de sessie's om. Eigenlijk zou je zo'n sessie gewoon wekelijks in je agenda willen zien staan! En dan ook zonder twijfel bij Jessica!!

Maja Oomen
| Jongerencoach

Via een mooie weg ben ik Jessica tegengekomen. Het vervolg is een hele goede samenwerking geworden voor mijn lichaam en mind. De Grinberg methode die Jessica volgt heeft mij veel inzichten gegeven en goede stappen laten maken. Iedereen gun ik om kennis te maken met Jessica en de Grinberg methode, het is hartverwarmend.

Sylvia Mathey
| at All In One - Golf and More

De Grinberg methode sessies bij Jessica zijn voor mij een eye opener geweest. Ik heb dingen geleerd over mijn lichaam die ik nog niet wist. Als podiumkunstenaar is mijn lichaam heel belangrijk. Het is voor mij belangrijk gezond te zijn en mijn fysieke gestel goed in de gaten te houden. Met behulp van Jessica ben ik (slechte)patronen/blokkades in mijn lichaam aan het herkennen en gaan de weg de sessies leer ik doormiddel van ademhaling en oefeningen hoe ik met deze patronen om kan gaan. De sessies zijn voor mij vernieuwend en verfrissend en Jessica heeft het vermogen je op je gemak te stellen en jou de ruimte en het vertrouwen te geven volledig die ontdekking in te duiken. Ik geloof dat veel mensen baat hebben bij deze sessies, ik in ieder geval wel!

Fardoe Swaanswijk
| zangeres en actrice

Via vrienden had ik gehoord van de succesvolle Grinbergmethode, en zo heb ik Jessica gevonden. Jessica is ontzettend goed in wat ze doet: als Grinberg-practitioner weet ze je precies daar te raken waar het vastzit en je daar vervolgens mee te confronteren zodat je het ook los kunt laten. Confrontatie is zowel fysiek als mentaal, lichaam en geest worden direct met elkaar verbonden. Zeer doeltreffend als je last hebt van pijnen en/of angsten. Verder is Jessica betrokken, kijkt ze verder dan alleen de sessies en is ze gewoon een bijzonder mooi mens!

Anna Stolk
| Medewerker Contactcentrum Donateurs bij Aids Fonds

Jessica heeft me volledig overtuigd van de kracht van de Grinberg methode. Als therapeut hanteert ze een unieke, persoonlijke en toegewijde manier om, in nauwe samenwerking met haar cliënten, resultaten te boeken.
Ze is gepassioneerd en enthousiast en daarnaast geaard en nuchter.
Met haar zeer praktische werkwijze heeft ze me een enorm zelfinzicht gegeven en me geholpen op meerdere vlakken in mijn leven.

Nadine Maas
| Photographer

Jessica is het beste bewijs voor de samenhang tussen lichaam en geest. Ze helpt je als geen ander belangrijke zaken op te sporen en op te lossen.
Jessica staat met beide benen op de grond en zet haar bovengemiddelde intelligentie, sensitiviteit en kennis in om je daarbij te ondersteunen.

Minke Ouwehand
| Manager Creatie

Jessica verstaat haar vak. Zij weet instinctief waar ze moet zijn, kent het lichaam bijzonder goed. De Grinberg Methode heeft mij zeer aangenaam verrast. Fantastische ervaring, snel resultaat en een fijn mens!

Irma Hülscher
| Director Hulscher Cosmetics

Not only is Jessica a very skillful person in the field of healing, it's also pretty rare to encounter someone as enthousiastic and passionate as she is: she truly loves the work she does and she has so much healing power that she gives and gives and it's by this giving that she receives true happiness. This is totally reflected in her work and every session is a deep experience in which old things will start to resolve and new things are bound to happen...

I would recommend some sessions with Jessica to anyone who is in pain, whether physical or emotional!

Frederieke Couvee
| Teacher & Healer @Divine Ayurveda

Jessica heeft mij in 2012 goed geholpen met een serie sessies op basis van de Grinberg Methode. Ik heb Jessica leren kennen als zeer betrokken en gemotiveerd coach en kan haar iedereen aanraden.

Melchior Bornhijm
| Owner of Melborn | Grafische Communicatie and FotoProTools

Jessica is iemand aan wie je je in vol vertrouwen kunt overgeven. Door de directe fysieke aanraking en aandacht helpt ze je naar een beter lichaams-bewustzijn. Moge een groot aantal mensen hier kennis mee maken.

Margot de Hoest
| Journeytherapie en Personal coaching

Ik was één van de eerste cliënten van Jessica, ik was nieuwsgierig, misschien ook sceptisch, ik ken mijn lichaam wel aardig goed, wat kon ik nog leren, maar na 4 sessies werd ik enorm geraakt. Diep van binnen. Het heeft bij mij heel veel in beweging gezet, me aangezet om zelf verder te leren, heel bijzonder!

Karin Brunt
| Psychodramaturge, Spelend Verbinden
Op de hoogte blijven?

Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.