Leesclub ‘De Gesprekken Met God’

Leesclub ‘De Gesprekken Met God’

De drie delen van ‘De gesprekken met God’ van Neale Donald Walsch hebben mij enorm geraakt en deze trilogie is zo’n boek welke je meerdere keren kunt lezen en waar je telkens weer nieuwe inzichten uit haalt. Alsof je door het boek wordt meegenomen in verschillende lagen van bewustzijn. Dan ontvouwt waar je op dat moment klaar voor bent om te ontvangen. Zo ben ik het nu zelf voor de tweede keer aan het lezen, en komen andere aspecten binnen waar ik de eerste keer overheen heb gelezen.

Met deze leesclub gaan we in 4 sessies het eerste deel (van de trilogie) ‘Een ongewoon gesprek met God’ samen lezen en uitdiepen met elkaar. Door het lezen en samen delen gaat de tekst op diepere lagen beklijven en ga je merken dat nieuwe deuren openen in je bewustzijn.

Naast het lezen en delen maken we ook een praktische slag en kijken we met elkaar hoe je het kunt integreren naar het dagelijkse leven.

Praktische informatie:
Data: op 4 woensdagavonden, 31 okt, 14, 21 nov en 12 dec ’18
Tijd: 19:30 tm 21:30 uur, koffie/thee en snacks staan klaar
Locatie: in Amsterdam zuid, exacte locatie wordt bekend gemaakt bij aanmelding
Prijs: € 40,- (voor deelname aan de 4 sessies, vooraf betalen)
Aanmelden: Mail naar jessica@insidewisdom.nl of bel 0622726858

Als je het boek nog niet hebt, kijk of je het kunt lenen in de bibliotheek, van iemand kan lenen of (tweedehands) aanschaft.

Er is plek voor min. 3 en max. 6 deelnemers.
Je plek is bevestigd wanneer de betaling ontvangen is.

Voor meer informatie stuur me een mail of heb je vragen, laat het me weten.

Kom je ook meelezen?

Warme groetjes, Jessica Versluijs