Terug in de Zandbak

7 januari 2022

Een mooie metafoor kwam er van de week op mijn pad via een cliënt.
Ze heeft haar visionboard gemaak en in het midden van haar board is er het beeld van een zandbak. Die staat voor haar zin om weer te gaan spelen.

Veel van ons zijn vergeten hoe we ook alweer spelen, plezier maken en vrijheid voelen. Het leven kan vol verhalen zitten, die maken dat we het leven te serieus zijn gaan zien. Hoe is het ook alweer om iets creëren vanuit het niets, zonder doel, zonder voorwaarden, zonder ‘hard werken’ en deadlines.

Improvisatie, ruimte en vrijheid voelen helpt je om de zandbak in te springen of eerst nog even met nieuwsgierige aarzeling op het randje toe te kijken? Of liever met een grote boog om die zandbak heen lopen? Ook interessant 😉

Ik hoop dat je snapt dat de zandbak een metafoor is en ben benieuwd hoe jouw metafoor eruit ziet voor jouw spelen, als dat niet die zandbak is;-).
Wat heb jij nodig om te spelen?

Wil je herinnerd worden hoe jouw ideale zandbak er uit ziet?
Zodat je jezelf alle ruimte (weer) gunt om jouw diepste verlangens en creaties tot uiting te brengen?

Deze maand bied ik je een 4 weeks traject aan
“Terug in de Zandbak”, waarbij ik je in 4 online 1-op-1 sessies elke week herinner, je meeneem en uitdaag hoe je weer gaat spelen, jezelf die ruimte weer gunt om je vrij te voelen in plezier maken. En dat je gaat zien dat het ook impact heeft op je omgeving.
Prijs € 280,-

Wil je samen in de zandbak spelen?
Dan ben je welkom om deel te nemen aan de wekelijkse online 
Creatie Satsang Inside Wisdom op de zaterdagochtenden om 10 uur.
Prijs € 20,-

Ik kijk uit naar jou spelen!
Liefs, Jessica 

«
»