The Game of Appreciation

12 januari 2020

The Game of Appreciation❤️

Heb jij er wel eens van gehoord?

Op 1 januari 2020 ben ik gestart met de Manifesting Challenge van Gabby Bernstein. Voor het eerst durf ik de commitment met mezelf aan te gaan dat ik deze 21-daagse challenge elke dag meedoe.

Ik heb wel eens vaker een 21daagse challenge afgerond, maar er was altijd een dag dat ik er niet aan toe kwam en ik een dag oversloeg.
Deze challenge vind ik zó van essentieel belang voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, dat ik het met jou hier durf te delen, want dan is er ook geen weg meer terug?

Op 10 januari op dag 10 ging het over de Game of Appreciation.
Deze komt van Abraham-Hicks, luister hier naar een audio van hen.
Wanneer je in de energie van waardering bent, dan voel je de energie van liefde, overgave en hoop.
Met deze vibes kun je je verlangens overgeven aan het universum en te vertrouwen op het plan dat verder reikt dan je eigen plan?

Bij deze wil ik mijn waardering uitspreken naar jou, dat je dit leest en dat je ook mag vertrouwen op de verlangens die je de wereld in wilt brengen. Ook al weet je misschien nog niet helemaal hoe je verlangens voelen en hoe die er precies uit zien.

Begin met te voelen de waardering voor je lichaam, elke teug zuurstof die je inademt, je geraamte die jou draagt, je dierbare mensen die je om je heen hebt, het frisruikende dekbed waar je onder slaapt, de knuffels met je huisdier (als je die hebt;-), de leraar die passievol lesgeeft, het werk dat je doet of de glimlach van een voorbijganger. Het zit in de hele kleine dingen.

En spreek je waardering ook hardop uit naar de mensen en dierbaren om je heen, want je zult direct zien wat dat met hen doet. 
Het is een mooie oefening om met elkaar te doen. Om de beurt vertel je elkaar wat je zo waardeert in die ander.

Merk op wat het met jezelf en die ander doet.

Wil je concrete stappen zetten om jouw verlangens te manifesteren? Kom dan 16, 21, of 30 januari 2020 naar de Training Jouw Verlangens in Zicht!

In deze training ga je je verlangens met een visionboard helder en zichtbaar maken.

Meld je aan door me een mail te sturen: jessica@insidewisdom.nl.

Waarderende GroetJess

«
»