Zin in Zomers Kaartspel!

Iets wat weinig mensen van mij weten is dat ik met vlagen een verslaving heb met het spelen van een kaartspel. Het is een dubbelpatience spel voor 1 speler, een spel met met twee pakjes kaarten. Het is een uitdagende versie, die vaker niet uitkomt, dan wel.

Het kaartspel is voor mij een spelende meditatie geworden, waarbij ik mijn heldere geest train. Als ik er met lage energie instap, dan spiegelt het spel mij dit direct terug. Wanneer ik scherper van geest ben, dieper ga ademen, meer mijn lijf in beweging heb gebracht, dan ervaar ik dat het spel veel meer stroomt en deze energieke intentie neem ik mijn dag in.

Uiteraard hoef je voor meer energie niet persé een kaartspel te spelen, maar dit is voor mij een leuk element, puur omdat ik van spelletjes houd!

Al een tijdje speelde ik met het idee om een kaartspel te laten ontwerpen met het Inside Wisdom logo er op. Nu mijn verfrissende vernieuwde website live is, én het is nog steeds volop zomer, vind ik dit hét moment om jou de kaartspellen (inclusief de video’s met spelinstructies) aan te bieden.

Dus…

  • hou jij ook van spelletje en in het bijzonder kaartspellen?
  • ben je benieuwd naar het uitdagende dubbelpatience kaartspel?
  • vind je het leuk om nog meer verschillende dubbelpatience spellen te leren (voor 1 en 2 spelers)?
  • wil je ook graag een makkelijk dubbelpatience (voor 1 speler) spel leren spelen?
  • én ken je iemand in je omgeving voor wie je het ook een leuk kado vindt om aan te geven?

Wat je krijgt?

  • 2 pakjes speelkaarten met het Inside Wisdom logo (52 kaarten, incl 2 jokers)
  • de spelregels van een (uitdagend) dubbelpatience spel met een persoonlijke instructie video
  • de spelregels van een ander (makkelijk) dubbelpatience spel met een persoonlijke instructie video, als je deze eenmaal door hebt, dan kun je deze altijd uitspelen (daarna speel je deze dan ook nooit meer hahaha)
  • de spelregels van een dubbelpatience spel voor 2 spelers, waarbij ik en onze dochter het spel samen spelen met video
  • én de 1ste, 25ste en 50ste bestelling ontvangen een gratis coaching consult van 60 min.!

Er is een beperkte oplage van 100 kaartspellen, wat betekent dat de eerste 50 enthousiastelingen kans maken op dit zomerse aanbod.

De Inside Wisdom kaartspellen liggen op dit moment bij de drukker en als het allemaal meezit, dan kan ik ze nog voor mijn eigen vakantie aan je toesturen met de post.

Bestel ze vóór as. zondag 24 september, dan stuur ik je vanaf 25 september de kaarten naar je toe, als ik weer in Nederland ben.

Na je bestelling ontvang je binnen 2 dagen per mail de instructie video’s van de drie kaartspellen, dan kun je de spellen uiteraard spelen met de speelkaarten die je zelf al in huis hebt 😉

Leuke bijkomstigheid is dat op de speelkaarten, naast mijn logo, ook een vliegende flamingo is afgebeeld, de symboliek van deze vogel is: een flamingo staat symbool voor plezier in je leven hebben, voor een sociaal leven en het verkeren in gezelschap van anderen. De flamingo staat – niet geheel verrassend – ook voor evenwicht en balans.

Op de hoogte blijven?

Je vindt het goed dat Inside Wisdom je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring.