Aftasten, sprongetje wagen of een diepe duik?

18 januari 2018

Heb je al een idee, gevoel of richting hoe 2018 er voor jou uit gaat zien?

Ben je juist helemaal blanco en laat je het op je afkomen?

Zelf ben ik nog met mijn tenen aan het aftasten hoe ik dit jaar induik.
Ik heb wel wat sprongetjes gemaakt in de mooie thema’s die ik dit jaar aandacht wil geven en ik voel heel duidelijk dat er bijzondere dingen gaan gebeuren voor het komende jaar.

Om dit proces wat kracht te geven, maak ik jaarlijks een moodbord met daarop mijn thema’s, doelen en verlangens. Voor mij werkt dat heel fijn om zo het jaar te dragen. Het is elk jaar weer wonderlijk om te zien hoe vrijwel alles is uitgekomen, en vaak op een heel verrassende wijze.

Voor dit jaar zie ik de grote lijnen voor me en heb op een aantal gebieden helder waar ik wil dat het meer gaat stromen.
Voor mij werkt het heel prettig om het visueel te maken.

Heb jij wel eens zoiets gedaan?

Om te beginnen, het kan heel goed werken om dit samen met een goede vriend/vriendin/je partner in gang te zetten. Met lekkere koppen thee, veel papier en gekleurde stiften en pennen.
Maak er een gezellige en fijne setting van. Waar je met elkaar kunt bomen en mijmeren over welke thema’s belangrijk zijn voor jou.

Het kan ook zijn dat je dit proces juist alleen, met die lekkere kopjes thee en die fijne muziek op de achtergrond, wilt oppakken.

Al voelend, schrijvend, knippend, plakkend op het meest favoriete plekje in huis. Helemaal wanneer het binnen lekker warm is en het te guur is om naar buiten te gaan.

Wat wil er van binnenuit naar buiten toe komen bij jou?

Voel je een behoefte om ook zoiets te doen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen, of hoe je zoiets aan kunt pakken?

Dan help ik je graag op weg.

Hoe kun jij contact maken met wat bij jou van binnen gevoeld wil worden? En… misschien wel naar buiten wil komen?

Het maakt niet uit waar jij staat.

  • Ben je eerst nog aan het aftasten?
  • Klaar om een sprongetje te wagen?
  • Of wil je die duik in het diepe maken?

Als je wilt komen voor een individuele sessie in Amsterdam oost of bij mij thuis in Bussum. Lees meer over de sessies die ik aanbied.

En op zaterdagmiddag 27 januari is er weer een Gathering Inside Wisdom in Amsterdam oost. Bekijk de informatie over de Gatherings Inside Wisdom.

Leuk om van je te horen!

Warme lieve groetjes, Jessica

Jessica Versluijs | www.insidewisdom.nl | 0622726858 | jessica@insidewisdom.nl

«
»