Frustratie in beweging zetten?

3 november 2015

Ken je dat gevoel dat iets sluimert en stroperig aanvoelt in je leven? Bijvoorbeeld met een project dat maar niet vooruit komt? De klanten stromen niet binnen? Je hebt het gevoel dat je vastloopt in een conflict? Of je stelt bepaalde activiteiten altijd uit tot het laatste moment?frustratie

Je ziet het, je voelt dat het vertraagd en toch kom je er niet helemaal bij. Dan ligt frustratie op de loer.

Onze benen, ons bekken en lage rug gebied bevatten enorme kracht. Dit deel van ons lichaam draagt ons. Het houdt ervan om te bewegen, te rennen en ja, ook een ‘kick ass’ op zijn tijd is een ‘must’. Wanneer het leven ons vertraagd of frustraties poppen op, dan ontstaat er met name spanning in het onderlijf, het verzwakt en is niet meer ‘blij’.

In de workshop van zaterdagmiddag 14 november leer je fysieke oefeningen om door deze muur van frustratie heen te breken en je gaat de kracht uit je onderlijf weer aanspreken en deze met plezier volop kunt inzetten. Ook geeft de workshop je de mogelijkheid om de verschillende tools van de Grinberg Methode te leren kennen en de verbinding te ervaren tussen je lijf en de patronen die je wilt aanpakken in je leven.

Zin om je frustraties een ‘schop onder de kont’ te geven?

Vorig jaar oktober hebben we deze workshop gedaan met 50 deelnemers in het Tolhuistuin in Amsterdam. Dat was een groot succes! Was jij er toen ook toevallig bij? In deze ruimte hebben we plaats voor 25 mensen en er zijn nog 20 plekken beschikbaar.

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 14 november
Tijd: 12.00 tm 15.00 uur
Waar: Dansmakers, Studio ITE, Eerste Helmerstraat 102 1/2 (t.o. nr 147) Amsterdam
Prijs: € 50,-

Klik hier voor meer informatie over de workshop
Training wordt gegeven door: Birte Viermann, gelicentieerde trainer van de Grinberg Methode uit Duitsland.
Aanmelden: Jessica.Versluijs@xs4all.nl / 0622726858

Wil je met me delen wat jouw grootste frustratie op dit moment is? Deel hieronder die van jou.

Ik kijk er naar uit om van je te horen!

Een Krachtige ‘Kick Ass’ groet,

Jessica Versluijs
0622726858
Jessica.Versluijs@xs4all.nl

«
»