Jouw Relatie met Geld – Spel

31 januari 2023

Heb jij wel eens uitgeplozen hoe jouw relatie met geld is en waar deze vandaan komt?

We hebben allemaal wel oude verhalen over geld. Deze kunnen je beperken in je dagelijkse leven. Vaak zitten er overtuigingen onder, die we van vroeger hebben meegekregen. Enkele uitspraken die ik als kind voorbij hoorde komen waren: “Het geld groeit mij niet op de rug” of “Je hebt een gat in je hand” of “Je moet hard werken voor je geld”.

Je kunt je voorstellen dat als je deze overtuigingen hebt meegekregen, dan doet dat iets met je eigen relatie met geld. Sinds een aantal jaren heb ik het geld spel ‘Cashflow Game’ van Robert Kyosaki thuis. Zo nu en dan speel ik dat met vrienden en dan is het steeds weer fascinerend om te zien welke patronen zich voordoen in interactie met de medespelers.

Nu hoef ik jou vast niet te vertellen dat je weet dat er overvloed is voor ons allemaal.
En inmiddels weet jij ook hoe het is om te manifesteren. Om je dromen te volgen. Om stappen te zetten. Om door te zetten. Ennnn je bent ook bereid om zo nu en dan in het diepe te springen.

Met het cashflow game doe je ook zo’n sprong in het diepe.
En het is ook nog is een leuke jump. Het spel speel je met drie andere spelers en tijdens het spel worden zowel je eigen geld patronen als die van de ander zichtbaar. En dat is mooi, want pas als je ze gaat zien, dan kun je er ook afstand van doen. En kunnen ze plaatsmaken voor nieuwe patronen die jou wél ondersteunen in je dagelijkse leven.

Vind je het leuk om het Geld Spel te spelen?

Datum: maandag 10 juni 2024
Tijd: 10:00 tm 13:00 uur

Locatie: Tonnie & Co, Vrijheidslaan 100 in Amsterdam

Inclusief: materialen, drankjes en lichte snacks

Prijs: € 97,-

Op jouw waardevolle relatie met geld!

Liefs, Jessica

«
»