Mag ik samen met jou een stukje meelopen op jouw pad?

13 april 2017

Gisteren was zo’n dag, dat alle puzzelstukjes samen vielen.
Noem het synchroniciteit. Voor mij is dat het gevoel dat ‘alles klopt’.
En daar word ik zóóó blij van!
En dit wil ik graag met je delen, want voor mij gaat het leven o.a. hierover.

Het begon gisterochtend toen ik mijn intentie van de dag ging voelen en neerzetten.
Wat bovenkwam waren twee woorden: Energie & Kracht. Deze woorden heb ik opgeschreven en verder losgelaten. Gisteravond terugkijkend op mijn intentie voelde ik het nog steeds.
Om een voorbeeld te geven: ik had gisteravond laat nog alle energie om achter mijn laptop te duiken en deze blog te schrijven.

Vanuit mijn diepste is er een verlangen om mijn avontuur van het leven met je te delen, omdat ik weet, of laat ik het iets meer bescheiden zeggen ‘ik voel’, dat het jou wellicht ook kan helpen op jouw pad.

Zo heb ik in mijn vorige blog gehoor gegeven aan een impuls, die vanuit mijn binnenste kwam en ben ik essentie sessies gaan aanbieden, ook bij mij thuis aan de keukentafel.
Ik stond versteld van de velen reacties en daar zijn hele mooie en bijzondere gesprekken uit voortgekomen. En het allerbelangrijkste, ik ben er heel blij mee.

Nu is er weer zo’n verlangen wat al een tijdje aan het borrelen is en ik met je wil delen….
Sinds 8 weken heb ik een afspraak met mezelf gemaakt. Elke week prik ik een dagdeel en ga ik alleen wandelen. Ik plan verder niets, alleen dat dat ‘mijn-heilige-tijd’ is. Op de dag zelf besluit ik spontaan waar ik zin in heb: aan het strand, langs een rivier, in het bos, door de weilanden of waar dan ook. Ik kan je vertellen, dit is mijn oplaadmoment waar ik zóveel inspiratie, rust, ontspanning en energie uithaal.

Klik hier voor een mini impressie van één van mijn wandelingen

Wat wilt er bij jou in beweging komen en op welke manier kan de natuur jou helpen met je vragen? Ik zou zeggen, gewoon doen, ga het simpelweg ervaren! Misschien kun je wel ruimte maken in deze komende dagen?

Maar…. wat ik nu met jou wil delen is, dat als jij er nu nóg niet aan toe bent om alleen zo’n wandeling te ondernemen, misschien kan ik je op weg helpen met een wandel sessie.
Samen met jou een stukje meelopen op jouw pad.
Lijkt je dit wat? Dan hoor ik heel graag van je!

Zoals je merkt zijn de sessies die ik aanbied niet alleen meer op het lichamelijke gericht en merk ik al een tijdje dat Lichaamskracht.nu niet meer de lading dekt van wat ik wil neerzetten en uitdragen. Ik wil je vast laten weten dat mijn bedrijfsnaam veranderd is naar…. Inside Wisdom.
De huidige website wordt momenteel iets aangepast en gaat binnenkort online. Dat laat ik je tzt uiteraard horen.

Hele mooie dagen!

Lieve Wandelgroetjes, Jessica

«
»