Mijn eerste sollicitatie weer sinds 24 jaar!

17 november 2023

Ik hoop dat het lekker met je gaat?

Afgelopen maandag heb ik voor het eerst sinds 24 jaar een sollicitatie gesprek gehad. Omdat ik eindelijk, na een proces van twee jaar, mijn visum voor 5 jaar heb, heb ik hier nu ook Right to Work. Om hier wat meer voeten in de aarde te krijgen, dacht ik om als barista aan de slag te gaan. Wat een kunst om een mooie lekkere koffie met perfecte melkschuim én leuke vorm te maken, diep respect gekregen!

Deze week heb ik mijn eerste trial shift gedraaid en voor de komende twee weken is een proefperiode om van beiden partijen te kijken hoe we het vinden. Voor twee dagen per week is dit mooi te combineren met mijn coaching business en de andere lopende projecten op mijn pad.

Ook is ons huis in Londen een soort van B&B, voor bekenden, aan het worden en krijgen we veel bezoekjes uit Nederland. En ben ik mij deze weken volop aan het voorbereiden voor mijn komende theorie examen als Day Skipper RYA, voor als ik straks in het voorjaar het zeilen weer ga oppakken.

Iemand vertelde mij laatst, dat mijn Human Design profiel zegt (Generator 4/6), dat ik op mijn 50ste ga voelen alsof het leven nu pas écht begint. Tja, en ergens voel ik dat ook écht zo.

Naast al het nieuwe, blijven ook de vertrouwde avonturen lekker doorlopen.
Zo ook morgenochtend, zaterdag 18 november om 9:30 uur (NL tijd), organiseer ik weer de maandelijkse Satsang Inside Wisdom.

Voor degenen die geen idee hebben, wat is een Satsang Inside Wisdom?

Deze Satsang is een online groepssessie. Satsang komt uit het Sanskriet en betekent vrij vertaald ‘bijeenkomen in waarheid‘, het spreken, luisteren en vooral ervaren van waarheid. Door te delen over levensthema’s komt er energie vrij en werkt dit door in jou en je omgeving. Zo is er ruimte voor nieuwe inzichten en inspiraties die jouw ondersteunen op je levenspad.

Voel je wel-kom om aan te haken!

Praktische info:
Datum: morgen, zaterdagochtend 18 november 2023
Tijd: om 9:30 tm 11:00 uur (NL tijd)
Hoe: online via deze zoomlink
Prijs: € 20,- (gratis als je één van deze 3 trajecten volgt of je maakt gebruik van een strippenkaart)
Aanmelden: stuur een reply op deze mail of stuur me een appje op 0622726858

Kun je er niet bij zijn?
Dan vind je hier op de agenda de aankomende data.

Ter voorbereiding:
Maak het je comfortabel.
Zorg voor pen en papier bij de hand voor het opschrijven van je inzichten.
Heb wat te drinken in de buurt.
En zet je open en nieuwsgierige bril op 😀

Leuk als je er bij bent!

Lees je ook nog even de PS hieronder deze mail?

Liefs, Jessica

Jessica Versluijs | +31 622726858 | www.insidewisdom.nl

PS
* Op donderdag 21 en 28 december kun je hier een 1-op-1 coaching sessie boeken op locatie in Amsterdam.
** Heb je interesse om 29 december óf 3 januari het Geldspel te spelen? Laat het me weten, want ik ben aan het inventariseren.

«
»