Coming Home

18 januari 2024

Eindelijk is het écht winter. I love it!
Vooral als het zonnetje schijnt. Ik hou van die frisse heldere stralende lucht en als het zo uitkomt dan lekker buiten te wandelen. Het geeft me een gevoel van vrijheid en er komt ruimte in mijn koppie voor allerlei nieuwe ideeën.

En zo is het natuurlijk niet elke dag, toevallig nu ik dit schrijf wel en zit ik binnen in een cafeetje dat heet The Living Room, om de hoek van ons huis in Camden. Naast de sessies met cliënten die ik doe vanuit mijn eigen living room, doe ik voor de afwisseling mijn administratie en schrijfwerk buitenshuis. Ik kies leuke gezellige cafeetjes uit, waar ik mij thuis voel 😉

Officieel ben ik uitgeschreven in NL en is er wezenlijk niet veel veranderd, toch voelt het wel anders. Alleen al de administratie die niet meer verloopt volgens het Nederlandse belastingssysteem. Ik ben mijn weg aan het vinden in de wondere wereld van de Engelse software programma’s die het mij makkelijker gaan maken. Nu nog een beetje stoeien en uitvissen hoe alles werkt, maar het voelt ook alsof alles meer op zijn plek valt.

Thuis voelen is voor mij het gevoel van diep vertrouwen. Ook al gaat het er in de buitenwereld soms zeer vreemd aan toe, het gevoel van binnen voelt steady en kalm. Het is bijna een soort kunst. Het is een plek vanwaar ik gefocust en geconcentreerd ben. En met een gevoel van scherpe helderheid, registreer ik van alles en toch leid het mij niet af van waar ik mee bezig ben. Herken je dat?

Nu ik dieper aan het wortelen ben hier in de UK is het thema ’thuiskomen bij mezelf’ nog meer een thema. Daarnaast gebeuren er in de wereld allerlei rare zaken, wat mensen het gevoel kan geven dat ze de weg kwijtraken in het dagelijkse leven. Dat wat eerst vanzelfsprekend voelde, is nu een hele andere ervaring. Een gevoel waar we niet precies onze vinger op kunnen leggen.

Als je mijn woorden tot nu toe nog goed kan volgen, dan ben je wellicht ook wel in voor een verdieping op dit vlak. Op dit thema gaan we de komende maanden meer in duiken tijdens de drie Masterclasses “Coming Home“. Ontdek voor jezelf wat het voor jou betekent om thuis te komen bij jezelf.

Praktische info:
Drie data: vrijdag 26 januari, 9 februari en/of 1 maart 2024
Tijd: 10 tm 11:30 uur (NL tijd)
Hoe: online via zoom
Prijs: € 20,- per sessie
Aanmelden viadeze link.

Wil je liever je eigen richting helder krijgen in 1-op-1 sessies?
Kijk dan of er een traject of sessies zijn die bij je passen.

Ik kijk uit naar jou!
Liefs, Jessica

«
»