Wat Ik Nog Niet Verteld Heb Over Mijn Verleden

10 november 2022

Mijn eerste ervaring dat ik zelf hulp heb ingeschakeld van een professional was rond mijn 24ste jaar en werkte bij een farmaceutisch bedrijf als Sales assistente. Ik zat er niet op mijn plek en heb er dan ook niet langer dan 1,5 jaar gewerkt. Mijn lijf gaf mij allerlei signalen die ik serieus had te nemen.

Deze ervaring heeft voor mij een zaadje gepland in dat wat nu mijn grootste passie is, om mensen te begeleiden weer in contact te komen met hun diepste verlangens, die vaak ondergesneeuwd zijn door onderdrukte gevoelens en oude verhalen.

In deze video vertel ik je over mijn bijzondere ervaring bij een haptonoom.

Ik ben benieuwd te horen over jou eerste ervaring met een professional en of deze voor jou ook zo mind-blowing was, of misschien wel helemaal niet?

Op jouw kwetsbaarheid.

Liefs, Jessica

«
»