Wijsheid Halen Uit Je Bekken

20 april 2023

Welke relatie heb jij met je bekken?

Als vrouw kun je het fysieke bekkengebied ervaren als gevoelige en kwetsbare plek o.a. wanneer je menstrueert, zwanger bent, ovuleert, in de overgang bent, contactbloeding bij het vrijen, of andere (pijn) symptomen in dat gebied ervaart.

Zo ervaarde ik rond mijn 33ste jaar, 3 jaar nadat ik bevallen was van onze dochter, bloedingen tussen mijn menstruaties door. Na een echo bij een gynaecoloog bleek er een fibroom van ongeveer 2 cm op mijn linker eierstok te zitten. Ik koos er voor om het niet te laten verwijderen, maar te kijken naar andere routes. O.a. met sessies lichaamswerk voelde ik weer meer contact met mijn lichaam en mijn bekken.

Een paar jaar later ging ik voor een checkup naar een gynaecoloog en het fibroom zat er niet meer. Het deed mij beseffen hoe krachtig het zelfhelend vermogen van mijn/ons lijf is. Sindsdien ben ik mij meer bewust van mijn lichaam en in het bijzonder mijn bekken. En ervaar ik het als mijn kompas: Welke keuzes maak ik die voor mijn pad belangrijk zijn? Hoe volg ik mijn creatieve flow? Welke richting wil ik gaan?

Wil je meer lezen over mijn persoonlijke verhaal? Lees hier waarom ik andere mensen ben gaan begeleiden.

Deze vrijdag 21 juli organiseer ik de 4e editie van de Masterclasses ‘Wijsheid Halen Uit Je Bekken‘.

Inmiddels zijn er alweer drie masterclasses geweest:

  • De 1ste editie hebben we het over Sensualiteit gehad en hoe je deze vrouwelijke energie wakker maakt.
  • In de 2e editie was het thema Keuzes Maken, Prioriteiten Stellen en Stappen Zetten, inclusief fysieke oefeningen heb je praktische keuzes in beweging kunnen brengen in concrete acties.
  • En de afgelopen editie ging het over het thema Tijd, en hoe je toch zeeën van tijd kunt ervaren ook al stel je een tijdslimiet.

As vrijdag 21 juli is de laatste 4e editie van deze reeks Wijsheid Halen Uit Je Bekken.

Het thema gaat over je creatieve stroom en hoe je deze spelender wijs kunt inzetten in je dagelijkse leven.

Data: as vrijdagochtend 21 juli 2023

Tijd: van 9 tm 11 uur

Hoe: online via zoom

Prijs: € 57,- per sessie (de Masterclasses zijn gratis als je een 3 maanden of een jaartraject volgt)

Oproep! Wil je in aanmerking komen voor het 3 maanden traject? Ik ben op zoek naar 7 vrouwen die willen instappen. Lees hier meer!

Wat anderen zeggen:

‘Jessica is gespecialiseerd op het gebied van traumaheling. Trauma’s liggen vaak opgeslagen in het lichaam en kan zich op talloze wijzen uiten. Omdat bij veel vrouwen trauma in het bekken huist, heeft zij speciaal voor vrouwen een bekkenprogramma ontwikkeld, waar zij binnenkort meer over gaat delen.’

Ik gun jou deze wijsheid!

Groetjes, Jessica

«
»