Ik wil je iets bekennen…

2 november 2017

Ik wil je iets bekennen waar ik helemaal niet trots op ben. En waar ik me zelfs een beetje voor schaam om dit zo open en bloot aan jou te vertellen. Tegelijkertijd besef ik dat het nu lijkt alsof het iets heel ergs is…

In de afgelopen 4 weken heb ik het niet voor elkaar gekregen om een wandeling met mezelf te maken. Ik ontweek het, ik saboteerde mezelf op allerlei mogelijke manieren en verzon steeds weer een ander excuus.

Maar hoezo ervoer ik deze keer zo’n enorme drempel?

Voor mij had het te maken met kwetsbaarheid, onzekerheid, en een stapje dieper mezelf ontmoeten, inclusief de laagjes erom heen, ofwel die rauwe ego randjes die nog wat kleven.
Dan voel ik het verlangen om het open te zetten, kenbaar te maken, bekennen, het delen met jou in deze blog. Omdat ik weet dat jij ook met onzekerheden zit en het fijn is om het met elkaar te delen en de dialoog aan te gaan met elkaar.

Overigens heb ik na een skype gesprek vanochtend met een vriendin het rauwe randje benoemd en heb de stoute schoenen aangetrokken en ben gaan wandelen. Ik had behoefte om te spelen, ben gaan schommelen en balanceerde op een balk. Zie hier de korte video…

Ik ben benieuwd naar jouw onzekerheden, jouw pijn, jouw overwinningen, de schoonheid van jouw rauwe randjes en hoe jij speelt daarin. Laten we het erkennen, omarmen, onder ogen komen, en als het lukt met een portie humor en wie weet ook met een glimlach.

Op zaterdag 4 en 18 november om 14:00 uur is er weer een Gathering Inside Wisdom, een uitnodiging om met elkaar de rauwe randjes van ons ego bewuster te maken in een vertrouwde setting. Wil je meer weten? Lees meer over de Gatherings Inside Wisdom. Leuk als je er bij bent.

Wil je liever 1-op-1 de ‘rauwe randjes’ spelend delen?

Dan nodig ik je uit in een andere vertrouwde setting, in mijn praktijkruimte.

Of deel het met die mensen om je heen waar je om geeft, schrijf het op, of deel het hieronder in de comments. Geef er uiting aan en deel het op jouw wijze die past voor jou.

Ik wens je veel speel en deel plezier!
Warme groet, Jessica

Overige zaterdagen van de gatherings in 2017:
18 november, 2 december en 16 december

«
»