7 Tips Leef Je Eigen Wijsheid

31 mei 2018

In onze tuin is het een komen en gaan van merels en koolmezen, al fluitend plukken ze van de vruchten en eten ze van al dat lekkers wat groeit en bloeit.

Ook jij mag de vruchten plukken.

Mijn ebook is klaar en deel ik hier graag met jou!

Deze 7 handvaten pas ik zelf toe in mijn dagelijkse leven en helpen mij om vanuit mijn eigen wijsheid te leven. Iets wat mij helpt, daar heb jij wellicht ook iets aan?

Download hier het gratis Ebook ‘7 tips Leef Jouw Eigen Wijsheid!’

Lees Tip: sla het op in de app van bijv Kindle/Kobo/e.a

Deel Tip: stuur deze ebook link door als je iemand kent die hier ook iets aan heeft.

Het was een leuk en bijzonder proces om het ebook te maken en het werd steeds leuker door de hulp die ik had ingeschakeld in de laatste fase. Ik ben dankbaar voor de hulp van m’n moeder, Regina van Groningen, die heeft geredigeerd en de layout gedaan. Twee lieve vriendinnen, Larissa en Mirjam, die hun feedback hebben gegeven. En hoe fijn Brenda Serrée van Brandingdiva mij heeft geholpen met de technische implementatie.

ANDER NIEUWS

Gatherings Inside Wisdom
Ben je nieuwsgierig om in een groep je eigen wijsheid in beweging te brengen?
Kom dan naar de eerstkomende gatherings op:

* donderdagavond 7 juni bij Yoga Lotus in Bussum
* zondagmiddag 10 juni bij Zen Dojo in Amsterdam

Kijk hier voor meer data en informatie 

 

Aanbod Essentie Coaching gratis consult 
Op sommige momenten in je leven is het fijn om een verdieping te maken.

Voor de lezers van het, onlangs gepubliceerde, krantje Dwars door Oost nr 200 bied ik mensen een gratis telefonisch consult aan van 30 min.

Wil je daar ook gebruik van maken?
Stuur me een mail jessica@insidewisdom.nl en dan maken we een belafspraak.

Informatie over hoe ik omga met jouw persoonsgegevens volgens de AVG lees je in deze privacyverklaring. Als je op de maillijst staat of tijdelijk er op wilt, dan ben je altijd vrij om je weer uit te schrijven.

Ik wens je veel leesplezier!

Lieve wijze groetjes, Jessica

www.insidewisdom.nl| 0622726858

«
»