Wat Is Jouw Verhaal?

14 juni 2018

Normaal mail ik zo eens in de maand, alleen nu was het duidelijk dat ik eerder van me wil laten horen. Om iets met je te delen wat mij enorm raakte. Ik deelde mijn verhaal tijdens een gathering.

Eerst ben ik benieuwd of het je nog gelukt is om het ebook ‘Leef Je Eigen Wijsheid’ te downloaden en te lezen? Of ben je er nog niet aan toe gekomen? Dan is hier de link van het Ebook ‘7 tips Leef Je Eigen Wijsheid!’

Nu wat mij zo raakte.
Van de week kwam er iets heel inspirerends mijn mailbox binnen. Misschien heb je wel eens gehoord van Gabrielle Bernstein? Zij is een bijzondere gedreven vrouw met een mooie missie.

Van het weekend bekeek ik één van haar video’s, waarin ze heel krachtig deelt hoe je in drie stappen in Vertrouwen kunt Leven en in Actie kunt komen.
De eerste stap is dat je JOUW VERHAAL gaat opschrijven met een hele mooie oefening. Het raakte mij en ben dit gaan doen.

Ik was verrast door de helderheid en wat er door mijn vingers uit mijn pen vloeide. Die zondag heb ik meteen ook de 2e stap gezet, namelijk: Deel je verhaal met anderen. Dat deed ik tijdens de Gathering Inside Wisdom die zondagmiddag. Ik was geraakt, zij waren geraakt en dat voelde zo helend en krachtig voor ons allemaal, dat was heel bijzonder.

Ben je benieuwd naar de 3e stap en heb je ook interesse om haar video’s te bekijken en in actie te komen? Dan kun je ze hier bekijken. Ik weet niet voor hoe lang ze nog beschikbaar zijn.

Ik hoor heel graag wat jouw verhaal is!
Wil je horen wat mijn verhaal is en misschien vind je het leuk als we elkaars verhaal gaan delen? Stuur me een reply en dan ga ik binnenkort iets organiseren.

Vorige week heb ik voor het eerst een ademhalingsoefening opgenomen tijdens een sessie met een cliënt. Probeer hier de ademhalingsoefening zelf uit. Laat je me weten hoe het voor je is?

Ik wens je een hele bijzondere dag vandaag!
Lieve wijze groetjes, Jessica

www.insidewisdom.nl| 0622726858

«
»